fbpx

Sportief
wandelen

Sportief wandelen in een stevig tempo met een actieve houding. Alle spieren worden geactiveerd en gebruikt. Wil je een betere gezondheid en conditie en afvallen? Ga mee naar buiten!

Wil je graag wat meer bewegen en genieten van de natuur en buitenlucht?

Kom mee wandelen. In kleine maar stevige stappen gaan we werken aan resultaat en samen lopen zodat je je fitter en gezonder voelt

           Sportief wandelen is meer dan gewoon wandelen!

  • Wandelen is goed voor lichaam en geest >> Wandelen heeft onder ander een positief effect op de bloedsomloop, hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten, spieren en je gewicht. Het is zelfs goed voor je hersenen! 
  • Sportief wandelen is laagdrempelig >> Wandelen is een natuurlijke beweging, je hebt aan materialen enkel de juiste kleding en wandelschoenen. De kans op een blessure is minimaal.
  • Je conditie verbetert >> Sportief wandelen omvat meer dan wandelen alleen: We starten met een warming- up, in de kern van de training gaan we een uur lang lopen in een stevig tempo. afgewisseld met loopscholing, tempowisselingen, krachtoefeningen, coördinatie en stabiliteitsoefeningen. We sluiten af met een cooling-down.
  • Wandelen in een groep is gezellig >> Naast bewegen is het fijn om ook plezier te hebben. Na afloop kun je optioneel nog met mij en de groep samen thee drinken.
  • Sportief wandelen is actief zijn in de buitenlucht >> Nog een aantal voordelen: buiten zijn is de beste manier om je lichaam te voorzien van vitamine D. En… wandelen verbetert het mentale welzijn en vermindert het risico op een depressie. Door buiten te bewegen, profiteer je van het buitenlicht en dat is belangrijk voor de productie van het slaaphormoon melatonine. Daardoor slaap je beter! 

Nieuwe loopgroep start februari 2023

Informatie omtrent Corona

In verband met de maatregelen rondom Corona heb ik besloten voorlopig niet in groepen te trainen. Personal training, duo trainingen en trainen in combinatie met leefstijlcoaching blijft wel mogelijk bij Bones and Muscles. Wil je meer informatie, dan adviseer ik je contact met mij op te nemen via de  Contactpagina

Ontdek hoe jij in deze tijd op een verantwoorde manier onder begeleiding kunt trainen en aan jouw gezondheid kunt werken. Want juist in deze periode is het van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen!