fbpx

Over
Nathalie

Bones and Muscles

Ik ben Nathalie, jouw trainer.
Boons is mijn achternaam en zowel de spieren als de botten van het menselijk lichaam waren in het eerste hoofdstuk van mijn opleiding het thema.

Botten en spieren. Bones and Muscles. Zo is mijn bedrijfsnaam ontstaan.

Trainen met mij betekent trainen met een gecertificeerd Fitnesstrainer *

*Geregistreerd Fitnesstrainer A Niveau 3 en Fitnesstrainer B Niveau 4 bij Fit NL 

Daarnaast ben ikzelf ervaringsdeskundige.

Sporten heeft mij zoveel gebracht. Het is mijn wens en missie dat ik jou kan stimuleren om lekker te bewegen en op een leuke en verantwoorde manier te sporten. Zodat jij lekkerder in je vel zit, en je beter en sterker voelt! Zowel fysiek als mentaal. Want tijdens mijn trainingen komen de factoren conditie, kracht, fun en mindset aan bod. Een totale workout!

Ik heb zelf ervaring met afvallen ( -16 Kg) en trainen, een jarenlange ervaring als groeplesinstructeur, begeleiding gegeven in fysiofitness en bootcampinstructeur bij verschillende sportscholen en personal training studio’s. Daarnaast geef ik trainingen en coaching aan grotere groepen in het bedrijfsleven. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Aan mijn enthousiasme zal het niet ontbreken!

Dit is wat mensen zeggen over mijn trainingen.

Een pittig en intensief programma gevolgd. Doel was om lekker en met plezier tenminste 10 kilometer te lopen. Dit doel heb ik meer dan bereikt. Ik voel mij fit en zit lekker in mijn vel. Ik ben bijzonder goed en vakkundig door Nathalie gecoacht en kan een dergelijk programma op maat van harte aanbevelen. Gewoon doen.

Marcel

Na de bevalling van mijn eerste kindje wilde ik de draad weer oppakken met hardlopen. Met kleine stapjes heeft Nathalie de training opgebouwd en ik loop nu weer zelfstandig een afstand van 5 kilometer

Else

Me weer fit en vol energie voelen. Dat was mijn doelstelling. Nu train ik twee keer per week. Nathalie daagt je uit om je doelen te bereiken. Ik train sinds 4 weken 2x per week en ben echt al een ander mens. Ik ben enthousiast! Mijn looptijden zijn verbeterd en ik voel me vol energie.

Bart

Informatie omtrent Corona

In verband met de maatregelen rondom Corona heb ik besloten voorlopig niet in groepen te trainen. Personal training, duo trainingen en trainen in combinatie met leefstijlcoaching blijft wel mogelijk bij Bones and Muscles. Wil je meer informatie, dan adviseer ik je contact met mij op te nemen via de  Contactpagina

Ontdek hoe jij in deze tijd op een verantwoorde manier onder begeleiding kunt trainen en aan jouw gezondheid kunt werken. Want juist in deze periode is het van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen!