fbpx

Hardloop
training

Ben jij een gevorderder loper en wil je sterker worden, sneller worden en dus gewoon beter worden? Met een analyse en begeleiding wordt je elke dag een beetje beter. Gewoon doen!

Hardloop training beginners
5 km in 8 weken

In 8 weken trainen om 5 kilometer te kunnen hardlopen. Onder begeleiding in een kleine groep werken aan techniek, blessurepreventie en de juiste technieken. Doe je mee?

Loopgroepen

Hardlooptraining beginners

 In acht weken trainen van 0 naar 5 kilometer

Hardlooptraining gevorderden

Voor iedereen die de 5 kms kan lopen of een  half uur aan 1 stuk kan hardlopen

Samen trainen voor jouw persoonlijke doel.  Voor de één is dat een snelle 5 kms, voor de ander is dat de 10 kms of een marathon. Loop mee en wordt sterker, sneller en verbeter je techniek.

Informatie omtrent Corona

In verband met de maatregelen rondom Corona heb ik besloten voorlopig niet in groepen te trainen. Personal training, duo trainingen en trainen in combinatie met leefstijlcoaching blijft wel mogelijk bij Bones and Muscles. Wil je meer informatie, dan adviseer ik je contact met mij op te nemen via de  Contactpagina

Ontdek hoe jij in deze tijd op een verantwoorde manier onder begeleiding kunt trainen en aan jouw gezondheid kunt werken. Want juist in deze periode is het van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen!