fbpx

Business
training

Vitale werknemers zijn gezond, productief, actief en fit. Ze gaan met meer plezier naar het werk en verzuimen minder. 

Wil jij jouw werknemers stimuleren om structureel te gaan sporten? Bones and Muscles biedt de oplossing.

 

Gezonde organisatie met actief gezondheidsmanagement

Haal meer uit je onderneming met actief gezondheidsmanagement


Gezonde werknemers zijn fitter, hebben minder kans om een griepje op te lopen en hebben meer energie om zich op hun werk richten.

  • Werknemers die gezond zijn, zijn minder vaak en minder lang ziek
  • Gezonde werknemers werken efficiënter en effectiever
  • Vitale teams in je organisatie zijn productief, dit komt het rendement van je onderneming ten goede
  • Hoe meer fitte werknemers je hebt, hoe lager je uitval
  • Werknemers die lekker in hun vel zitten ervaren minder stress, zijn alerter en mentaal sterker     Wanneer je jouw werknemers laat zien dat je hun gezondheid belangrijk vindt, dan straal je betrokkenheid uit. Dat komt het imago van je bedrijf ten goede, wat weer tot gevolg heeft dat mensen graag voor je onderneming willen werken. Ook zorgt het voor een prettige werksfeer en een lager verloop van je personeel.

    Reden genoeg dus om je voordeel te doen met actief gezondheidsmanagement. Ik geef advies over hoe je de gezondheid binnen jouw teams en bedrijf kunt verbeteren door het aanbieden van trainingen op maat. Tevens zijn mijn programma´s fiscaal aftrekbaar.

Groepstrainingen op maat

Graag ga ik aan de slag met jouw medewerkers in de vorm van small group trainingen.
Verschillende trainingen zijn mogelijk zoals circuit-trainingen, high intensity 30 min workouts, boksen of bootcamp. De trainingen kunnen plaatsvinden op locatie onder werktijd of direct na werktijd. Resultaatgericht en effectief.

Sporten als onderdeel van een teambuildingsdag of een energizer nodig tijdens een interne training of klantendag?
Laten we kennismaken!

Informatie omtrent Corona

In verband met de maatregelen rondom Corona heb ik besloten voorlopig niet in groepen te trainen. Personal training, duo trainingen en trainen in combinatie met leefstijlcoaching blijft wel mogelijk bij Bones and Muscles. Wil je meer informatie, dan adviseer ik je contact met mij op te nemen via de  Contactpagina

Ontdek hoe jij in deze tijd op een verantwoorde manier onder begeleiding kunt trainen en aan jouw gezondheid kunt werken. Want juist in deze periode is het van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen!