fbpx

Bootcamp

Bootcamp is ideaal voor iedereen die graag wil sporten in de buitenlucht! De combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen zorgen ervoor dat je jouw doelstelling(en) behaalt.
Je traint met je eigen lichaamsgewicht en losse trainingsmaterialen, wat zorgt voor een afwisselende en effectieve training.

In een groep van maximaal zes personen samen werken aan je persoonlijke doelstellingen. Omdat de groep klein is, blijft persoonlijke aandacht gewaarborgd.

De deelnemers van de small group bootcamps worden zo veel mogelijk ingedeeld naar gelijke doelstellingen. Om die reden organiseer ik bootcamps voor beginners en voor gevorderden

Bootcamp gevorderden

Voor de gemiddelde maar vooral voor de gevorderde sporter met een goede conditie. Heb je al een goede conditie opgebouwd en wil je heel graag wat meer uitdaging? Grijp je kans en ga mee naar buiten om te sporten. De factoren fun, conditie, kracht en mindset komen aan bod. Opties om de oefeningen iets lichter te maken worden geboden voor de gemiddelde sporter

Mocht je als gevorderde in een beginnersgroep willen, bijvoorbeeld omdat die tijd jou beter uitkomt, dan geef ik altijd opties om de oefeningen zwaarder te maken.

De bootcamps staan onder leiding van een personal trainer die er alles aan doet om jou maximaal te motiveren en het beste uit jezelf te halen!

Bootcamp beginner

Bootcamp voor iedereen, maar vooral voor beginners. Heb je nog geen conditie opgebouwd maar wil je heel graag beginnen? Grijp je kans en ga mee naar buiten om te sporten. Factor fun, conditie kracht en mindset komen aan bod.

Opties om de oefeningen te verzwaren worden geboden voor de gemiddelde sporter.

De bootcamps staan onder leiding van een personal trainer die er alles aan doet om jou maximaal te motiveren en het beste uit jezelf te halen!

Bootcamp Asperen

Maandag: 18:45-19:45 en 19:45-20:45

Woensdag: 18:45-19:45 en 19:45-20:45

Zaterdag: 10:00-11:00 en 12:00-13:00

Locatie: Voormalig Kasteel Asperen, Raadhuisplein, 4147 AN Asperen
Duur: 60 minuten
Voor wie: beginners, gevorderden en gemiddeld ervaren sporter
Met wie: Maximaal zes deelnemers

Aanmelden: via WhatsApp

Bootcamp Acqouy

Zondag: 10:30-11:30

Locatie: Parkeerplaats Meerdijk, Kerkweg 23A, 4151 BS Acquoy
Duur: 60 minuten
Voor wie: beginners, kinderen, en gemiddeld ervaren sporter
Met wie: Maximaal zes deelnemers

Aanmelden: Via WhatsApp

Informatie omtrent Corona

In verband met de maatregelen rondom Corona heb ik besloten voorlopig niet in groepen te trainen. Personal training, duo trainingen en trainen in combinatie met leefstijlcoaching blijft wel mogelijk bij Bones and Muscles. Wil je meer informatie, dan adviseer ik je contact met mij op te nemen via de  Contactpagina

Ontdek hoe jij in deze tijd op een verantwoorde manier onder begeleiding kunt trainen en aan jouw gezondheid kunt werken. Want juist in deze periode is het van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen!